Kijk de webinar over de Subsidieregeling Landelijk dekkend netwerk onderwijsregio's terug

Op dinsdag 18 juni vond de webinar over de Subsidieregeling Landelijk dekkend netwerk onderwijsregio's plaats. Tijdens de webinar gaf het ministerie van OCW uitleg over de inhoud van de regeling. Daarnaast lichtte DUS-I het aanvraagformulier toe. Ook de technische aspecten van de subsidieaanvraag kwamen daarbij aan de orde. De Realisatie-Eenheid praatte de aanwezigen bij over haar rol in het adviseren en ondersteunen van de (toekomstige) onderwijsregio’s.

Man werkt op computer

Luister en lees de informatie terug

Via de onderstaande buttons vind je de presentatie (in PDF), zoals gebruikt tijdens de webinar, terug. Het was wegens technische redenen niet mogelijk om de video en de PowerPointpresentatie in één keer op te nemen. We raden je voor het terugkijken aan om de onderstaande video aan te zetten voor de mondelinge toelichting, en de presentatie (in PDF) daarnaast open te houden. 

Schriftelijk antwoord

We hebben toegezegd dat er na de webinar een schriftelijk antwoord komt op de onbeantwoorde vragen. De antwoorden op deze vragen publiceren we hier zo spoedig mogelijk. Op dit moment zijn de antwoorden nog niet beschikbaar. 

Vragen na de webinar

Heb je vragen over de presentatie en/of de webinar? Heb je vragen over de regeling? Bekijk de vragen en antwoorden of neem contact met DUS-I op. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie. Heb je behoefte aan advies (van de Realisatie-Eenheid) over de vorming van een onderwijsregio of het aansluiten bij een onderwijsregio? Via deze link kom je terecht op onze contactpagina.